HK Zrinjevac grb
 
Osnovan: 2000.
Adresa: Hećimovićeva11 10000 Zagreb
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tel / mob: +385 91 1738645
Kontakt osoba: Siniša Peranić
 
Web stranica: www.hk-zrinjevac.hr
Facebook Fun Page: facebook/hk.zrinjevac
YouTube channel:
 
 
 

O nama

Hokej klub "Zrinjevac" osnovan je 2000. godine u Zagrebu, prihvaćanjem u Sportsko društvo Zrinjevac u kojem je tada bio predsjednik Ante Ledić. HK Zrinjevac je počeo djelovati 2000. god. kao klub samo sa ženskom kategorijom,a u svojoj kratkoj povijesti postigao je zavidne športske rezultate, kako na domaćim natjecanjima tako i na natjecanjima u Europi. Izdvajamo da smo, u ovom olimpijskom sportu, u seniorskoj ženskoj konkurenciji višestruki prvaci Hrvatske (12 puta u hokeju na travi te 12 puta u dvoranskom hokeju) i pobjednici Kupa Hrvatske (13 puta u hokeju na travi i 10 puta u dvoranskom hokeju), da smo pobjednici prvog natjecanja INTERLIGA 2003. god među klubovima koja se igrala između zemalja Slovenije, Mađarske, Slovačke, Austrije i Hrvatske. Da smo 2007. godine bili pobjednici Kupa prvakinja Europe Challenge u dvoranskom hokeju, 2005. i 2011. godine pobjednici Kupa prvakinja Europe Challenge u hokeju na travi .U mlađim ženskim kategorijama također su zabilježeni brojni uspjesi:u kategoriji do 13 god.(5 puta prvakinje u dvoranskom hokeju) , do 16 god. (1 puta prvakinje u hokeju na travi i 3 puta u dvoranskom hokeju) i do 19 god.(1 puta prvakinje u dvoranskom hokeju).

Hokej klub “ Zrinjevac “ 2002. godine počinje osnivati i muške momčadi.Vrlo brzo počeli smo ostvarivati dobre rezultate te smo već 2005. god. osvojili i prvi naslov Prvaka Hrvatske do 13 godina u hokeju na travi, te smo to kasnije ponovili osvajanjima naslova prvaka Hrvatske i u kategorijama do 16 god.( 2 puta u hokeju na travi i tri puta u dvoranskom hokeju) i 19 god.(2 puta u hokeju na travi i 1 puta u dvoranskom hokeju).

Danas klub nastupa u brojnim ženskim i muškim kategorijama.Svi treneri u klubu su licencirani sa završenim KIF-om ili trenerskim akademijama.

Mlada uprava kluba i treneri teže ka stalnom napretku i usavršavanju te tako garantiraju i uspješnu budućnost našega kluba

Uprava kluba:
Predsjednica: Jelena Kupres
Dopredsjednik: Siniša Peranić
Tajnica: Lidija Peranić

(Podaci o klubovima su dobiveni od njih samih i njihova vjerodostojnost ovisi o njima. Ukoliko mislite da neki podaci nisu točni, slobodno nam se obratite preko uprave Vašeg kluba kako bi izmjenili podatke. Svima je u interesu da podaci o svakom klubu budu točni i ažurni. Unaprijed hvala. ZHS)