ZG Trophy = ZG treneri

Zagreb Trophy alias Turnir zagrebački klubova nastao je ponajviše entuzijazom trenera mlađih kategorija ZG klubova pod patronatom ZHSa i njegovih operativaca.

Bio bi onda bio i red da Vam ih predstavimo, glavom i bradom, s lijeva na desno.

Damir Vučković - HK Marathon
Neven Polak - HK Jedinstvo
Nikola Hanžek - HAHK Mladost
Goran Jamičić - HK Trešnjevka
Barilar Tomislav - ŠHK Concordia

Osim što su lijepi, zgodni i mladi skoro poput Đuke Čaića, oni su trenerska elita ZG hokeja na travi, školovani i izučeni za "stvaranje" novih generacija vrhunskih zagrebačkih hokejaša na travi, oni su THE TRENERI. Ukoliko poželite upisati svoje dijete na hokej na travi (uopće ne znam što čekate), ovo su dečki koje jednostavno želite da Vam športski odgajaju klinca i upute ga u sve tajne hokeja na travi.

Naravno nemojmo ovdje zaboraviti našeg vrlog tajnika, katicu za sve, Žarka Babića koji je svojski potegnuo da na turniru sve prolazi bez ikakvih problema. Ujedno si je dao truda i objavljuje skoro pa live rezultate sa drugog izdanja Turnira zagrebačkih klubova koje možete pratiti na našoj Facebook stranici (KLIKNI i lajkaj, ne na mjesec već na gumb s palcem).

Upload-ane su i slike sa prošlotjednog turnira koje možete pogledati OVDJE.

Naravno nemojmo zaboraviti da i u nedjelju možete otići do Sutinskih vrela i pogledati male majstore na dijelu u završnici drugog izdanja turnira. I zato put pod noge i pravac Sutinska vrela.